seo-nastroje-online.html

V tomto článku naleznete přehled vybraných SEO nástrojů, které jsou on-line a jejichž použití je zcela zdarma. Tyto nástroje mohou být užitečné při optimalizaci webových stránek pro lepší umístění a vyšší pozice ve vyhledávačích.


Backlink Watch
Kompletní podrobné informace o kvalitě a množství zpětných odkazů, vedoucí na vaše webové stránky.


Backlink Builder
Tento nástroj je určený pro tvorbu zpětných odkazů. Hledá webové stránky, na kterých se vyskytují pojmy jako "přidat stránku" atd. Automaticky analyzuje kvalitu a relevanci vyhledaných stránek ve vztahu k vámi zadanému klíčovému slovu. Výsledek vyhledaných webů nebývá 100% přesný, takže doporučujeme nejdříve pečlivě roztřídit výsledky.


Keywords Density Checker
Nástroj na kontrolu četnosti použití konkrétního klíčového slova na webové stránce. Některé vyhledávače mohou vaše webové stránky tzv. penalizovat, pokud je výskyt klíčového slova vyšší jak 7% v poměru k celkovému textu stránky.


Spider Simulator
Velmi užitečný nástroj, který vám umožní pohled na webové stránky, tak jak je vidí vyhledávač (např. Google) při jejich procházení a zařazování do indexu.


SEOlogs optimizer
Nástroj na analýzu klíčových slov a jejich hustoty na webové stránce, s porovnáním dvou různých URL současně.


Web Page Test
Nástroj na kompletní analýzu výkonu vaší webové stránky. Umožňuje jak jednoduché testování, tak i pokročilé vícestupňové, včetně testů videa, blokovaného obsahu a dalších. Výsledky testu poskytují bohaté diagnostické informace o vašich webových stránkách, včetně grafů, zdrojů zatížení, rychlosti webu a návrhů na jejich optimalizaci.


Web Page Analyzer
Bezplatný nástroj na testování a výpočet velikosti webových stránek, jejich rychlosti a doby načítání, včetně následného doporučení na jejich optimalizaci.


PageSpeed Tools
Soubor nástrojů od Google, umožňující snadné testování a hodnocení rychlosti webových stránek, včetně návrhů na zlepšení jejich výkonosti. Nástroj Google PageSpeed je dostupný i ve formě pluginu pro pro prohlížeče Chrome a Firefox. Instalaci pluginu naleznete zde.


Přehled on-line nástrojů pro optimalizaci webových stránek